З Днем медичного працівника!

2017-06-16

Дорогі медичні працівники!


Прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем медичного працівника! Ви обрали для себе одну з найбільш гуманних професій у сучасному світі, присвятивши своє життя медицині. Ваша місія важка і благородна, але така необхідна, ваша професія вимагає повної віддачі сил, високого професіоналізму, постійної творчої ініціативи, відповідальності, залізної витримки. Своєю турботою, добротою, чуйністю саме ви вселяєте в людей віру і надію на одужання, впевненість у завтрашньому дні. Ви лікуєте не тільки тіла, але й душі. Ви даруєте радість життя! Від усієї душі бажаємо вам доброго здоров'я, благополуччя і подальшої успішної професійної діяльності!

Виконавчий комітет Щастинської міської ради

 

           Сьогодні, 16 червня, напередодні професійного свята відбулось урочисте зібрання колективу Щастинської міської лікарні та невідкладної медичної допомоги. Колектив, як завжди, з добрим гумором привітав голова профспілкової організації лікарні Логозинський О.О. Він сказав від імені керівництва чимало теплих слів на честь колективу медиків лікарні, швидкої допомоги та військових медичних робітників, присутніх у залі.

           Традиційно, від імені міської влади виступив заступник міського голови Володимир Петрович Тюрін. Місце медиків у житті кожної людини, надзвичайна важливість цієї професії, досягнення сучасної науки в подовженні та якості життя - слова від усієї громади та й особисті, проникливі побажання, прозвучали від В.П. Тюріна.

           Також було нагороджено Почесними грамотами виконавчого комітету Щастинської міської ради та цінними подарунками за багаторічну сумлінну і плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я в місті Щастя та з нагоди професійного свята - Дня медичного працівника:

- Сусліну Наталію Василівну – фельдшера станції швидкої та невідкладної медичної допомоги Щастинської підстанції ЛМСШМД;

- Столярову Тамару Михайлівну – завідувача лікаря-фізіотерапевта фізіотерапевтичного кабінету;

- Шевченко Тетяну Віталіївну – старшу сестру медичну терапевтичного відділення.

              За високий професіоналізм, відповідальність та досягнення, Почесними грамотами та листами подяки, адміністрація міської лікарні відзначила чимало своїх працівників. Святковий настрій трудовому колективу забезпечив концерт, підготовлений творчою спільнотою нашого міста.