З 1 березня 2019 року зросли щомісячні виплати потерпілим на виробництві

2019-04-26
З 1 березня 2019 року зросли щомісячні виплати потерпілим на виробництві

 

            Станично-Луганське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Луганській області інформує:

            Постановою Кабінету Міністрів України від 20 лютого 2019 року № 160 «Про перерахування розміру щомісячних страхових виплат потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого» затверджено коефіцієнт перерахування сум щомісячних страхових виплатпотерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, та особам, які мають право на страхові виплати у разі смерті потерпілого,  з 01 березня 2019 року у розмірі 1,05.

            З 1 березня 2019 року Станично-Луганським відділенням управління здійснено перерахунок щомісячних страхових виплат 762 потерпілим від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності, а також членам їх сімей.

            Збільшення розміру щомісячної страхової виплати в середньому поСтанично-Луганському відділенню управління складає 116 грн.

В цілому, загальна сума витрат на щомісячні страхові виплати внаслідок проведеного перерахункупоСтанично-Луганському відділенню управління збільшилась на 87,75тис. грн.