Всеукраїнська акція «За чисте довкілля», 20.04.19

2019-04-21
Всеукраїнська акція «За чисте довкілля», 20.04.19

Працівники військово-цивільної адміністрації Щастя, комунальних підприємств, установ, закладів міста, школярі та містяни долучилися до прибирання та благоустрою території свого міста.

Традиційно в День довкілля прибиралася територія міста, працівники комунальних підприємств та адміністрації міста прибирали сквери та вулиці, збирали та вивозили опале листя та сміття. Підприємці також брали участь у благоустрою прилеглої території, висаджували дерева та кущі.

В День довкілля Щастя не тільки стало чистим, на його вулицях, дитячих та шкільних майданчиках з’явилися нові дерева та кущі.  А саме, кущі троянд та  фруктові дерева, котрі висаджувала молодь ДТЕК у шкільних та дитячих садочках, а також у профілакторії ДТЕК. Квітучі по весні дерева, а восени фрукти – це справжній подарунок містянам.

Учні школи-інтернату також висаджували на території інтернату дерева.

День довкілля в цьому році відзначився акцією «Посади дерево майбутнього». На вулиці Республіканській учні трьох шкіл разом із вчителями посадили 60 лип. Ініціював акцію керівник ВЦА Дмитро Анатолійович Скворцов, він познайомився в неформальній обстановці із старшокласниками та вчителями, поспілкувався із ними та допоміг не тільки словом а й ділом.

 

Відтепер липова алея випускників буде зустрічати приїжджих нашого зеленого міста, котре, на думку адміністрації міста, повинно стати ще зеленішим та квітучим.