Виступ Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України та ансамблю пісні та танцю УМВС України в Луганській області «Патруль»

2017-05-24

Виступ Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України та ансамблю пісні та танцю УМВС України в Луганській області «Патруль»

 

Весна цього року хоч і доволі прохолодна, зате гаряча своїм святковим настроїм. Так, низку концертів з нагоди травневих урочистостей та свят подовжили виступи Академічного ансамблю пісні й танцю Національної гвардії України та ансамблю пісні та танцю УМВС України в Луганській області «Патруль».

Концерт відбувся 20 травня на площі Миру о 12:00 годин. Слід додати, що захід пройшов у рамках туру, який здійснюють колективи в підтримку ініціативи Міністерства внутрішніх справ, під гаслом « Ненько Україно, ти у нас єдина». Виступи вже відбулись в Маріуполі, Волновасі, Великій Новосілці, Костянтинівці, Авдіївці  та у п’яти населених пунктах Луганської області. 20 травня до цієї акції приєдналися військовослужбовці, розташовані у місті Щастя. До концерту вони додали смачну польову кашу, чай та солодощі.

Академічний ансамбль Національної гвардії України завітав до нашого міста вперше. Артисти підготували концертну програму, яка подарувала неймовірні враження, святковий натрій та унікальну можливість поринути у світ музики й танцю. Поліцейський ансамбль «Патруль», який розпочав свою діяльність ще в липні 2007 року, давно набув широку популярність у нашій області, тому щастинцям було дуже приємно знову зустріти на концертному майданчику своїх земляків, які доказали, що поліцейські спроможні не тільки розкривати злочини та їх розслідувати, але і дарувати свято пісні й танцю. Обидва колективу, професіонали свого діла та з успіхом гастролюють по усій Україні. 

Мешканці нашого міста дуже тепло прийняли артистів, які іноді танцювали просто по під сценою, яка здалась малою за для деяких танцювальних постановок. Ведучим солістам ансамблів з радістю підспівували глядачі, що зібралися у цей день на площі. Дорослі та діти нашого містечка вже досить давно не мали змогу бачити професійні великі творчі колективі, доречи, до нас приїхало одна третя Академічного ансамблю гвардійців, а всього їх понад 130 артистів.  

Виконуючий обов’язки міського голови Щастинської міської ради Олександр Богиня висловив від імені усіх присутніх мешканців, керівників підприємств та установ міста вдячність колективам ансамблів за подароване музичне свято та вручив гостям Подяку виконавчого комітету Щастинської міської ради. Артисти підкреслили, що подібні поїздки край необхідні для згуртування українців - ми одна нація, яку об’єднала одна біда. Вони були задоволені наданим їм прийомом та запевнили, що незабаром повернуться до нас зі своїми найкращими номерами.

 

Виконавчий комітет Щастинської міської ради