ВИПУСКНИКИ 2020

2020-07-31

Шановні випускники!
Щастинці вітають вас із закінченням школи!

Дві загальноосвітні школи міста Щастя випустили у доросле життя 39 одинадцятикласників – молодь нашого міста, надію на успіхи та досягнення якої плекають батьки, вчителі та рідний край.

  Випускники закінчили школи з гарними результатами. Юнаки успішно пройшли курс середньої школи і державну атестацію у формі зовнішнього незалежного оцінювання. Гаврюшенко Марина, випускниця ЗОШ №2 закінчила школу зі срібною медаллю, вітаємо! Кожен випуск класні керівники проводжають однаковими словами «Ви кращий випуск, ви талановиті діти, сумно розставатися з вами». Та це правда, наші вчителя бачать у кожному випускнику найкраще, кожен випуск для них особливий та зостається у пам’яті.

Перемоги у предметних олімпіадах на обласному, районному рівні, спортивні досягнення, конкурси, участь во всеукраїнських проєктах "Арт-клас", "Схід-Захід" м. Київ, "Громадська позиція" м. Львів, в Україно-Естонському проекті "Восток-SOS", перемога у районному та обласному етапах військово-спортивної гри «Джура» стало візитівкою усієї  Луганської області за результатами всеукраїнського етапу. Наша молодь обдарована, це творчі особистості, які були учасниками різноманітних Міжнародних та Всеукраїнських фестивалів-конкурсів, шкільних та міських заходів.  І це невеличка частина досягнень наших випускників.

Керівництво міста, району, управління освіти, вчителі, батьки та прості містяни щиро бажало у цей святковий день випускникам упевненості в собі, у власних силах, непохитної віри у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю!

Миру Вам, щедрої долі, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Нехай здійсняться всі ваші заповітні мрії. Нехай щастить вам в усьому!

ФОТОЗВІТ за посиланням