Важливо! Луганська обласна лікарня розпочала консультації онлайн

2020-03-19
Важливо! Луганська обласна лікарня розпочала консультації онлайн
 

Для всіх жителів області під час карантину працює онлайн-поліклініка. Щоб не наражати себе та лікарів на небезпеку зараження коронавірусом можа отримати консультацію онлайн.

«Лікарі, звичайно, виходять працювати, але вони теж люди і теж можуть інфікуватися від хворої людини з коронавірусною інфекцією чи ГРВІ, – каже заступник генерального директора КНП «Луганська обласна клінічна лікарня» з поліклінічного розділу роботи та ЕТН Степан Шведюк. – То ж є велике прохання до усіх – при перших ознаках ГРВІ,  коронавірусу, не виходьте на люди, тим більше не йдіть до лікарів-спеціалістів другого та третього рівнів, як з простудною хворобою так зі своїми хронічними захворюваннями, аби не іфікуватися від пацієнтів з некоректною поведінкою, які мають вірусну інфекцію, а таки  прийшли на прийом».

Як працює поліклініка-онлайн 

Щоб отримати безоплатно консультацію лікаря онлайн:

1.Взяти направлення від свого сімейного лікаря до лікаря-спеціаліста.

2. Підготувати питання до лікаря (гастроентеролога, гематолога, дерматовенеролога, іммунолога, кардіолога, нефролога, невролога, ендокринолога, отоларинголога, пульмонолога, ревматолога, уролога).

3. «Пришпилити» в електронному листі аналізи, дослідження чи фотографії, якщо хворобу можна побачити, і ви впродовж доби отримаєте професійну розгорнуту відповідь у вигляді консультативного висновку з печатками, за умови, що разом з запитанням буде надана Ваша Е-mail, чи просто отримаєте відповідь на запитання в онлайн режимі, на сторінці Фейсбуку – «ПОРАДНИК ЛІКАРЯ».

Питання необхідно надсилати за Е-mail lugaklinik@ukr.net або oblpol@ukr.net, через сторінку «ПОРАДНИК ЛІКАРЯ», де на головній сторінці з правої сторони є «Надіслати листа» і там написати питання.