Вітання керівника військово-цивільної адміністрації з Днем Гідності та Свободи

2020-11-20

Шановні мешканці Щастя!

Щиро вітаю усіх з Днем Гідності та Свободи! Бажаю мирного неба над українською землею, родинного добробуту і злагоди, незламної віри у щасливе майбутнє України та впевненості у завтрашньому дні.

В цей день ми віддаємо шану громадянському подвигу, патріотизму і мужності людей, які виступали та продовжують виступати за захист демократичних цінностей, відстоюють національні інтереси і європейський вибір нашої держави. Патріотизм нинішнього покоління, завзяття творців української державності довели, що наш народ є господарем на своїй землі.

Ми не маємо морального права забути  подвиги учасників Революції Гідності, учасників АТО, які відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення. Низько вклоняємось героям Небесної сотні, всім, хто віддав своє життя за право жити у вільній і незалежній державі, адже їх подвиг є неоціненним для України.

Ми мусимо усіма своїми справами утверджувати мир та суспільну гармонію на нашій Богом даній землі, розбудовувати нову європейську державу! Адже від кожного з нас залежить, у якій Україні житимемо ми і житимуть наступні покоління.

З повагою,

Керівник військово-цивільної адміністрації

Олександр  Дунець

 

Хай Бог береже Україну! Слава Україні!