Вітаємо з Днем комунального співробітника!

2017-03-17

                                        Шановні працівники й ветерани житлово-комунального господарства! 
 

Вітаємо вас з нагоди професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства!

Висловлюємо щиру вдячність усім, на кого покладено важливу роль у забезпеченні діяльності нашого міста!

Завдяки вашій праці, наполегливості, працьовитим рукам та мудрості, населення стабільно забезпечується водою та теплом, підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій, проводиться ремонт житла, благоустрій та озеленення вулиць.

Ми всі пам’ятаємо і будемо пам’ятати ваш подвиг, коли ви відігрівали місто під обстрілами, коли ви разом з енергетиками відстоювали тепло наших домівок. Ви навчились чітко визначати та вирішувати проблеми, тримати руки на пульсі, незважаючи на скрутні часи.

Від вашого професіоналізму і сумлінності залежить якість життя щастинців, загальний соціальний настрій суспільства. Сучасність поставали безліч визовів перед громадою, але будемо вірити, що ми разом подолаємо всі негаразди і зробимо наше рідне місто справді гарним і затишним.

Зичимо вам міцного здоров’я, хорошого весняного настрою, наснаги, злагоди, щастя і світлого майбутнього, ініціативи й діловитості у виконанні професійних завдань. 
                                                             

                                                                                   Зі святом вас!

День комунальника − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей святковий день відсвяткували сьогодні комунальники нашого міста.

Малий зал Палацу культури був повний працівниками ЖКГ, чимало їх стояло, але у всіх був святковий настрій. Від імені мешканців Щастя присутніх привітав в.о.міського голови Олександр Богиня, а директор комунального господарства «Жилбудсервіс» Олексій Шевцов висловів усім робітникам щиру подяку за сумлінну працю.

В цей день за високий професіоналізм, досягнуті успіхи в роботі було нагороджено  Почесною грамотою 19 співробітників комунального закладу, а 16 висловлена подяка. Люди виходили за відзнаками з посмішкою на обличчі та гумором, міцне рукостискання, поцілунок жіночок, рукоплескання залу, теплі та щирі слова подяки від керівництва підприємства. А ще, прийнята на «ура» усіма присутніми, подяка колективу у вигляді премії співробітникам КП з нагоди професійного свята.

Відзначили також свято у колективі КП «ЩТЕК». Директор Олександр Скуратов подякував колективу за бездоганну працю в забезпеченні життєдіяльності міста та побажав колегам та мешканцям Щастя, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.