В Щасті відбулися заходи присвячені Міжнародному жіночому дню – 8 Березня

2020-03-10
В Щасті відбулися заходи присвячені Міжнародному жіночому дню – 8 Березня

 

Сьогодні у Щастинському Палаці культури відбулася традиційна зустріч керівництва міста з жінками, які очолюють заклади та установи.  Керівник військово-цивільної адміністрації м. Щастя Дмитро Скворцов привітав жінок, сказав дуже щирі слова та підкреслив особливе значення жінок у суспільстві, але насамперед, його шана до жінки – берегині роду, знайшла гарячий відгук у прекрасної статі.

Чоловіки, працівники ВЦА, також щиро побажали усім жінкам здоров’я, краси, ніжності, любові, жіночого щастя, миру та подарували жіночкам квіти. Чудовий святковий настрій своїм талантом, піснями та запальними танцями дарували всім присутнім працівники Палацу культури та художні колективи міста.

Із святом 8 березня жіноцтво Щастя вітали в усіх установах та підприємствах, діти дарували чудові листівки, малюнки та саморобні вироби. Саме у цей березневий день місто розквітає посмішками наших чудових жінок, бабусь, дівчаток. Побажаємо кожній жінці відчувати свято не лише 8 березня, а щодня та получати  квіти, квіти без приводу.