В Щасті відбулися випускнІ вечори

2019-06-28

27 червня педагогі двох Щастинських загальноосвітніх шкіл, випускники та їх батьки урочисто пройшли вуличками міста, де промайнуло дитинство вчорашніх школярів. Щастинці зустріли оплесками одинадцятикласників на площі Миру, на яку по традиції зібралися майже  усі мешканці, свято прощання зі школою розпочалося.

З привітаннями до одинадцятикласників звернулися представники обласної, районної, місцевої влади, ДТЕК та директори Щастинських середніх шкіл № 1 та № 2. Молоді урочисто вручили свідоцтва про закінчення середньої загальноосвітньої школи, Почесні грамоти міської адміністрації та цінні подарунки від міської, обласної, районної адміністрації та присутніх на святі поважних гостей.

В.о.керівника ВЦА Світлана Клімкова сказала чимало теплих та щирих слів хлопцям та дівчатам, які вступають у доросле життя, та від імені усіх щастинців побажала їм знайти свій шлях у житті, стати надійним майбутнім для нашої країни. Саме так, кожен випуск – це не просто подія, це підсумок одинадцяті років навчання, таланти, успіхи, зростання та становлення особистості.

Серед цьогорічних випускників – молоді люди, які стали першими юними студійцями-журналістами, добровільними помічниками поліції, лідерами Всеукраїнської гри «Джура», переможцями предметних олімпіад та творчих конкурсів на всіх рівнях. Це довга та кропітка щоденна робота протягом 11-ті років – учнів, вчителів та батьків.

Гордість за своїх дорослих дітей сяяла в очах тат та мам, які танцювали вальс зі своїми дітьми на площі Миру. Та теж с гордістю та шаною присутні керівники та гості міста привітали та нагородили Марію Цепляєву – золоту медалістку.

Щасти вам – випускники 2019 року!

ВІДЄОЗВІТ