В Щасті сьогодні з нагоди 75-річниці вигнання нацистських окупантів з України вшанували ветеранів другої мирової війни

2019-10-28
В Щасті сьогодні  з нагоди 75-річниці вигнання нацистських окупантів з України вшанували ветеранів другої мирової війни.  

Цього дня вшановують пам'ять всіх українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів з української землі та вітають ветеранів війни, тилу та партизанських формувань.

Зокрема,  з Днем визволення від нацистських загарбників  привітав ветеранів - щастинців керівник військово-цивільної адміністрації Дмитро Скворцов. Керівник разом із головою щастинської спілки ветеранів завітав та вручив квіти кожному з живих чотирьох ветеранів. Згадаємо наших героїв: Андрєєв Олексій Олексійович, Вовченко Ольга Марківна, Шевченко Вадим Іванович, Шека Іван Васильович.

День визволення України від фашистських загарбників ми із сумом і гіркотою згадуємо про події Другої світової війни, які мали трагічні наслідки для кожної української родини. Та одночасно із вдячністю шануємо ветеранів та зичимо їм довгих років життя, затишку в родині, наснаги та оптимізму. Міцного вам здоров’я, любові та уваги рідних.