Відбулося чергове засідання робоча група з питань безпеки та соціальної згуртованості

2019-02-04

4 лютого у Щастинському Палацу культури зібралася на чергове засідання робоча група з питань безпеки та соціальної згуртованості м. Щастя. Робоча група збільшилася, до неї приєдналися громадські активісти, представники міських закладів та дитячого загону «Щит». Нажаль представники молодіжної ради Луганської ТЕС не змогли приєднатися до РГ, але вони попередньо обговорювали проблематику та надалі до РГ конкретні пропозиції.
Відкрили засідання Аліна Лебедєва та Еміль Коренєв - спеціалісти з соціальної мобілізації Програми з відновлення та розбудови миру в Луганській та Донецькій областях. Перше питання порядку денного – підведення попередніх підсумків докладала фахівець виконавчого комітету Наталія Палагута. Ця частина презентації була присвячена профілюванню громади, а саме попереднім підсумкам з анкетування, картування, SWOT – аналізу.
Мапування проблем міста допомогло скласти перелік найбільш важливих, на погляд мешканців, проблем. Згідно окресленої проблематики присутні обговорювали проектні ідеї, які можливо реалізувати в найближчий час. Зустріч пройшла у конструктивному руслі, надали цікаві ідеї, наприклад, відкрите рекламно-інформаційне вікно, відкриті дані, система відео нагляду, «зелена кімната» для роботи з підлітками у відділені поліції, дитячий навчальний майданчик «Безпечна дорога» та інше.