Відбулася нарада щодо погіршення погодних умов

2020-02-05
Відбулася нарада щодо погіршення погодних умов  

На селекторній нараді начальник ГУНП Луганській області полковник поліції  Колесник С.П. довів інформацію міністерства МВС щодо погіршення погодних умов в період з 06 по 08 лютого поточного року. В зазначений період можливе випадання снігу до 50 см та пониження температури від 15 до 20 градусів морозу.

У зв’язку з цим на робочій зустрічі, яка відбулася 5 лютого у військово-цивільній адміністрації міста Щастя, керівників підприємств та організацій попередили щодо необхідності доведення зазначеної інформації до відома громадян міста з метою виключення загибелі та травмувань громадян в період погіршення погодних умов.

Керівництво поліції  також рекомендувало мешканцями міста переглянути  планування поїздок за межі області та не залишати місця помешкання у зазначений період. В разі заметів відповідні служби приймають заходи для організації пунктів відстою для автотранспорту. Зазначену інформацію доведено то водіїв маршрутних таксі та мікроавтобусів м. Щастя.

Керівникам підприємств наказано підготувати снігоприбиральну техніку та передбачити відповідну кількість паливно-мастильних матеріалів.