Відбулась чергова LXXVIII сесія Щастинської міської ради VI скликання

2017-07-20

Відбулась чергова LXXVIII сесія Щастинської міської ради VI скликання. На сесії були присутні 18 депутатів. На порядок денний було винесено такі питання:

1. Про план роботи Щастинської міської ради VI скликання на II півріччя 2017 року.

2.«Про внесення змін до міського бюджету на 2017 рік».

3.Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Жилбудсервіс».

4. Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна територіальної громади міста Щастя, яке знаходиться на балансі виконавчого комітету Щастинської міської ради, за адресою: Луганська область, Новоайдарський район, м. Щастя, пл. Миру,9.

5. Про надання дозволу КП «Жилбудсервіс» на демонтаж трубопроводів ГВП в житлових будинках, які було виведено з експлуатації відповідно до Програми децентралізації системи гарячого водопостачання затвердженої рішенням Щастинської міської ради № 58/5 від 06.08.2015р.

6.Земельні питання.

7.Різне.

Друге питання викликало жваве обговорення, наприклад про тендер на інформаційні щити, фінансування комунальних підприємств міста, характер робіт по будуванню спортмайданчика за магазином «Восход». Депутати не проголосували за проекти рішень: «Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна територіальної громади міста Щастя, яке знаходиться на балансі виконавчого комітету Щастинської міської ради, за адресою: Луганська область, Новоайдарський район, м. Щастя, пл. Миру,9» та «Про внесення змін до договорів оренди землі ТОВ «Коровай». По останньому рішенню була порушена проблема продажу пива  ТОВ «Коровай».  Ще шість рішень по земельним питанням також не було прийнято через виникнення конфлікту інтересів присутніх депутатів, які не голосували  по даним проектам.