Вічна пам'ять загиблим під час авіакатастрофи в Ірані

2020-01-09

В Україні 9 січня оголошено днем жалоби у зв’язку з авіакатастрофою літака МАУ під Тегераном.

Президент підписав відповідний указ. "З метою вшанування пам’яті загиблих Президент постановив приспустити державні прапори України на будинках і спорудах органів державної влади, місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій" - йдеться в повідомленні.

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай висловив співчуття з приводу авіакатастрофи: «Світ здригнувся від звістки про катастрофу пасажирського літака авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України», яка сталася поблизу аеропорту столиці Ірану Тегеран. Не вижив ніхто: загинули усі члени екіпажу та пасажири.

Це по-справжньому трагедія загальнолюдського масштабу. Бо серед загиблих були громадяни України, Канади, Ірану, Німеччини, Швеції, Афганістану, Великої Британії.

В команді екіпажу на борту знаходилася й наша землячка, луганчанка, бортпровідниця Валерія Овчарук. Відтепер їй назавжди 28 років.

Висловлюю слова співчуття та підтримки рідним та близьким. Це непоправна втрата. Нехай вам вистачить сил пережити ці жахливі часи»

 

Мешканці Щастя співчувають та схиляють голови перед пам’яттю загиблих під час авіакатастрофи в Ірані.