Уряд виділив 9,57 млн грн на соціально-економічний розвиток міста Щастя

2019-07-16
Уряд виділив 9,57 млн грн на соціально-економічний розвиток міста Щастя

 

10 липня Уряд схвалив рішення про спрямування 1,4 млрд грн на підтримку малих міст та селищ за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Позицію Асоціації міст України під час засідання Кабінету Міністрів України представляв Виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан.
Підтримка малих міст та селищ належить до пріоритетів діяльності Асоціації міст України. Прем’єр-міністр України В.Гройсман, у відповідь на неодноразові запити АМУ, у виступі на Дні Діалогу з владою 18 червня під час XV Українського муніципального форуму та на нараді з головами малих міст 24 червня висловлював позицію про необхідність підтримки малих міст та селищ.
4 липня АМУ зверталася до Уряду з проханням терміново розглянути питання щодо виділення 1,4 млрд грн на підтримку малих міст та селищ.

Завдяки налагодженій співпраці АМУ з парламентським комітетом з питань бюджету наша громада має отримати 9,57 млн грн. на соціально-економічний розвиток.

Військово-цивільна адміністрація міста Щастя вітає рішення Уряду про виділення субвенції на підтримку малих міст та селищ і висловлює щиру подяку Асоціації міст України!