Свято першого дзвоника - 2019

2019-09-02
Свято першого дзвоника - 2019

 

Військово-цивільна  адміністрація щиро вітає учнів, їх батьків та вчителів з ДНЕМ ЗНАНЬ – святом мудрості, доброти та людяності!

Сьогодні дві Щастинські загальноосвітні школи прийняли до своєї дружньої сім’ї 66 першокласників. Урочиста лінійка, як і завжди, розпочалася із наших первачків, саме вони сьогодні в центрі уваги. Вони потрапляють у мудру дивовижну країну знань де будуть навчатися за програмою Нової української школи і це підкреслив у своєму вітальному слові директор Департаменту охорони здоров’я ЛОДА Валентин Шкорубській. Він зазначив, що саме ці діти молоді паростки державної програми і майбутнє мирної, заможної, квітучої України пов’язано із становленням особистості сьогоднішніх першокласників.

В.о.керівника військово-цивільної адміністрації Світлана Клімкова також привітала усіх учнів, батьків, вчителів та відмітила значення Дня знань, це свято є справді всенародним та улюбленим. Очільник ВЦА щиро побажала усім присутнім  натхнення, злагоди, мирного неба над головою, міцного здоров’я і творчої наснаги!