Сьогодні в Україні відзначають День молоді

2017-06-25
Сьогодні в Україні відзначають День молоді
 

Молодість  – найдивовижніша пора у житті кожної людини, яка сповнена оптимістичних поглядів у майбутнє, нових пошуків, найсміливіших сподівань та планів.

Для голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза принципово важливо працювати з талановитими молодими луганчанами, робити все можливе, аби створювати достойні умови для їх самореалізації, творчої ініціативи, працевлаштування, здорового способу життя молодого покоління.

Наприклад, у 2016 році в рамках реалізації регіональної цільової програми «Молодь Луганщини» управлінням молоді та спорту ОДА спільно з Луганським обласним центром соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями та Луганським обласним молодіжним центром проведено 130 молодіжних заходів, в тому числі 39 були спрямовані на залучення молоді з обмеженими фізичними можливостями, а 33, – присвячені національно-патріотичному вихованню. Вони профінансовані за рахунок державного бюджету на загальну суму 300 тис. гривень.

«Слід зазначити про позитивну динаміку у розвитку молодіжного руху, – зауважив начальник управління молоді та спорту Антон Волохов. – Робота з обдарованою молоддю нам надає впевненість, що саме вони завтра візьмуть на себе відповідальність за нашу Луганщину, нашу країну, її подальший розвиток. З нагоди свята бажаю усім молодим творчої енергії, віри в себе, у власні сили та таланти».

Сьогодні в сфері молодіжної політики ведеться робота над залученням громадських організацій міжнародного, всеукраїнського та обласного рівня до реалізації спільних проектів, формуванням громадської позиції та національно-патриотичного виховання молоді.

Крім цього, у 2017 році створена Молодіжна рада при облдержадміністрації. До її складу увійшли представники молодіжних організацій з усієї території області.

Для талановитої молоді є і безліч програм, культурно-просвітницьких, спортивних, молодіжних і дитячих заходів, які організовує обласна влада та громадські організації.

Директор обласного молодіжного Центру Інна Ільінова сказала: «Нам важлива кожна думка, ідея, енергія молоді та прагнення досягати своєї мети, тому ми намагаємося мотивувати та підтримати їх. Сподіваюсь, що разом ми все подолаємо і досягнемо спільної мети на благо рідної Луганщини та всієї України!»

 
По інформації прес-центру ЛОДА