СЬОГОДНІ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖКГ ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

2018-03-18

СЬОГОДНІ ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЖКГ ТА ПОБУТОВОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ

Щовесни, в березні, працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято. Напередодні, Щастинська міська рада та її виконавчий комітет вшановували представників цієї професії. Відремонтована велика глядацька зала Щастинського Палацу культури гостинно відчинила свої двері для робітників двох комунальних підприємств. У залі зібралися керівники, фахівці і працівники галузі.


Під час урочистостей працівників галузі вітала заступник міського голови С.М. Клімкова. Світлана Миколаївна висловила працівникам щиру вдячність за їхню нелегку повсякденну ношу та за досягнення вагомих показників у трудовій діяльності нагородила Почесними грамотами виконавчого комітету Щастинської міської ради: Єсіну Ірину Олександрівну – інспектора з кадрів комунального підприємства «ЩТЕК» та Лапигіна Сергія Олександровича – заступника директора комунального підприємства «Жилбудсервіс».

- Саме ви своєю працею щоденно вносите затишок і комфорт в наші оселі, турбуєтесь за життєдіяльність нашого міста - наголосила на важливості даної професії Клімкова С.М.
Також в це професійне свято було нагороджено 21 працівника комунальних підприємств «Щастинська теплова енергетична компанія» та «Жилбудсервіс». Директор КП «ЩТЕК» О.В. Скуратов сказав, що робота працівників житлово-комунального господарства - це щоденна тяжка праця, коли в нелегких умовах люди роблять все можливе, щоб тепломережі приносили тепло до кожної оселі.

Олександр Володимирович також відмітив добру роботу своїх колег – працівників КП «Жилбудсервіс» та висловив подяку його персоналу - всім сантехнікам, електрикам, робітникам з благоустрою, фахівцям, керівникам, усім, хто робить на благо міста Щастя.

Під оплески на велику сцену виходили кращі робітники, професіонали свого діла. Скуратов О.В. та Лапигін С.О. – керівники двох комунальних підприємств с задоволенням говорили теплі слова і нагороджували кращих представників галузі за їхні трудові досягнення.

Урочистості завершились запальними піснями у виконанні улюбленця публіки Ігоря Пряхіна та молодої рок-групи Арт-хаос (солістка Кристина Гюльюшева).