Соборність нашої держави – важлива передумова спротиву зовнішній агресії, –Юрій Клименко

2019-01-22
Соборність нашої держави – важлива передумова спротиву зовнішній агресії, –Юрій Клименко  
 

«Сьогодні на Сході України військовослужбовці так само, як їхні прадіди сто років тому, боронять українську незалежність. Важкі потрясіння для нашої держави змусили нас зробити правильні висновки, і як результат – зміцнили армію, згуртувалися у боротьбі з ворогом», – зазначив заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, коментуючи 100-річчя проголошення Акта злуки УНР та ЗУНР.

Він наголосив, що тимчасово окуповані території Луганської та Донецької області, а також Крим обов’язково мають повернутися під контроль української влади.

«З плином часу змінився і характер війни – ворог став хитрішим, застосовуючи гібридну агресію. Протистояння відбуваються не лише на полі бою за територію, а і в інформаційному просторі – за уми наших громадян. Проте зараз ми як ніколи єдині, і Луганщина відчуває підтримку з усіх куточків України. Соборність нашої держави – важлива передумова спротиву зовнішній агресії», – додав Юрій Клименко.

Нагадаємо, День Соборності України відзначається щорічно 22 січня у день проголошення у 2019 році Акта злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки.

За матеріалами прес-центру ОДА