"Ще один фейк про американську допомогу"

2016-08-02

Проросійські бойовики продовжують стверджувати, що у конфлікті України з Росією винна Америка. Невже Сполучені Штати Америки ввели російські війська в Крим і на Донбас, провели в Криму «референдум» і керують російськими терористами в Україні.

Невже «Бєс», «Упир», «Лєший», «Моторола», «Глист» і «Сопля» - громадяни США?

Невже це США розпочали на російському ТБ нечувану досі за огидністю та відвертою брехнею антиукраїнську пропаганду за «Кримнаш» і проти самих США?

Російські ЗМІ люблять розповідати про «печенькі», які роздавала заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд на Майдані. Дрібниця, що це були не «печеньки», а сендвічі, як і дрібниця те, що Нуланд роздавала їх не тільки мітингувальникам, а й бійцям «Беркута». Набагато важливіше те, що це були саме борошняні вироби, а не «Буки», «Гради», «Урагани», «Смерчі», танки, не кажучи вже про вогнемети та міномети.

США принесли в Україну не смерть і кров, а заклик поважати народ, вирішувати питання через діалог і вибори. А Росія десятиліттями всіляко підтримувала кримінально-олігархічну владу в Україні тільки лише для того, щоб така влада ділилася з Кремлем накраденим у народу, щоб виснажити Україну, зробити її нежиттєздатною і врешті-решт знищити руками корумпованих чиновників, готових проміняти свою країну на товщину власного гаманця.