Щастя повинно перейти від тривалого застою до розвитку, – Сергій Філь

2019-04-09
Щастя повинно перейти від тривалого застою до розвитку, – Сергій Філь
 

Виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь разом із заступником голови облдержадміністрації Юрієм Клименком представив керівника новоствореної військово-цивільної адміністрації міста Щастя Дмитра Скворцова.

«Починаючи з сьогоднішнього дня, ми відновимо нормальне соціальне життя міста, забезпечити всі гуманітарні потреби та поступово зможемо перейти до нових поточних проектів, – зауважив очільник області, звертаючись до Дмитра Скворцова. – Все життя ви працювали на обороноздатність нашої країни, були і на цивільних посадах, тому я переконаний, що завдяки досвіду ви зможете знайти порозуміння з тими людьми, які півтора роки забезпечували стабільне життя в цьому місті».

Дмитро Скворцов є кадровим військовим та корінним луганчанином.

«Моє першочергове завдання – налагодити побут, добробут та розвивати у подальшому місто, разом з вами зробити так, щоб це місто по праву носило назву Щастя», – зазначив новопризначений керівник ВЦА.

Сергій Філь окреслив завдання, що ставить перед Дмитром Скворцовим. Йдеться про завершення проектів, що тривають у місті, а також про реалізацію всеукраїнських реформ: освітньої, медичної та в подальшому децентралізації.

«Ми маємо чітко розуміти: на те, як живе місто Щастя, дивиться не тільки вільна Україна, а й окуповані території. Тому тут завжди мають бути світло і вода, мають нормально працювати школи, забезпечене гідне харчування дітей. Також має бути повна прозорість щодо бюджетних коштів. Одним словом, місто Щастя повинно перейти від тривалого застою до розвитку», – очільник області.

Нагадаємо, військово-цивільна адміністрація м. Щастя була утворена Указом Президента України 18 січня 2019 року.

Розпорядженням голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації керівником ВЦА м. Щастя було призначено Скворцова Дмитра Анатолійовича 5 квітня 2019 року.

Сергій Філь наголосив, що принциповою позицією обласної влади є подальший розвиток місцевого самоврядування. Тому робота щодо створення об’єднаної територіальної громади у Щасті продовжиться.

Прес-центр Луганської ОДА