Щастинців-ветеранів Другої світової сьогодні привітали з Днем Перемоги

2019-05-09
Щастинців-ветеранів Другої світової сьогодні привітали з Днем Перемоги

В Щасті о 10:00 в рамках святкування 9 травня розпочалися урочистості з нагоди Дня Перемоги над нацизмом у Другої світової війни. Однак свято почалося з самого головного - привітання ветеранів.

Їх залишилося шестеро -  ветеранів-щастинців, тих, хто виніс на своїх плечах тягар війни і здобув для нащадків перемогу над нацизмом. Сьогодні ми вшановуємо кожного поіменно: Андрєєв Олексій Олексійович, Бабічева Олександра Максимівна, Вовченко Ольга Марківна, Запорожець Микола Іванович, Шевченко Вадим Іванович, Шека Іван Васильович.

Керівник військово-цивільної адміністрації Дмитро Скворцов разом з головою Спілки ветеранів Миколою Валуйським зранку завітав до ветеранів з квітами, подарунками та теплими словами вдячності. Д.А. Скворцов вручив учасникам Другої світової сертифікати на суму 1500 грн на отримання лікарських засобів в аптеці ВИТАЛ.

Ці сертифікати на загальну суму 9000 грн - подарунок ветеранам до Дня Перемоги від 45-ти щастинських підприємців. Дякуємо нашим землякам за шанування наших ветеранів та благодійність.

Дякуємо та низько вклоняємося героям, які вибороли перемогу та захистили нашу землю від коричневої чуми. 

Бабічева Олександра Максимівна, 9 травня вона святкує свій 94 -й день народження

 

Шевченко Вадим Іванович

 

Андрєєв Олексій Олексійович

 

 Почесний громадянин міста Шека Іван Васильович