Щастинські енергетики відсвяткували професійне свято

2018-12-21

Дорогі енергетики! Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем енергетика!

Саме такі слова з усіх сторін лунали сьогодні в місті енергетиків – Щасті.
Урочистий захід розпочався з відеопривітання підприємств електричної генерації ДТЕК. З екрану енергетики з Добротворскій, Ладижинскій, Щастинській, Міронівській та інших ТЕС, відомі в Україні люди, з теплом говорили, що для них є енергетична галузь. Це не тільки затишок в домі та ранок, котрий починається із світла електричних світильників та духмяної кави, а ще розвиток усіх ланок промисловості країни, її стабільності та процвітання.

Директор ВП «Луганська ТЕС» ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО» Валантір Станіслав Миколайович відкрив урочистий захід, парадність якого поєднувалася з дружньою, доброзичливою атмосферою залу. На сцену піднімалися одним за одним кращі в своєї галузі працівники, справжні фахівці свого діла. Нагородження відзнаками Міненерго, Новоайдарській райдержадміністрації, виконавчого комітету Щастинської міської ради, Луганській ТЕС, профспілкового комітету та бурні оплески представників усіх цехів та відділів електростанції.

В.о. міського голови, секретар Щастинської міської ради Олександр Олександрович Богиня привітав усіх щастинців із професійним святом та сказав, що це свято, яке об’єднує багато поколінь енергетиків, молодих спеціалістів, які лише починають свій професійний шлях, досвідчених фахівців, які вже відбулися професійно, і ветеранів галузі. Він побажав нових творчих злетів і здобутків та надалі зоставатися ключовим гравцем на ринку генерації електроенергії України!

В своїй промові підтвердив стабільну роботу та ключову роль Луганській ТЕС її директор Станіслав Валантір. Навіть у святковий день підприємство виконує важливі виробничі завдання – рівно о 12:57 було запущено у роботу 15-й енергетичний блок. Ця новина стала приємним подарунком для енергетиків, які вболівають за своє підприємство.

У святковий день дуже багато було відзначено працівників ЛуТЕС, в тому числі новаторів та наставників молодого покоління, вони отримали крім морального заохочення, грошове - сертифікати на 15 тис.грн.  

Зі сцени в цей день пролунали щири  слова подяки енергетикам за їх працю, а чудовий подарунок  від заступника голови Новоайдарській райдержадміністрації Тетяни Новіковій буде оберігати спокій людей, праця яких надає містам, селам, підприємствам, країні життя та розвиток. 

Також дарували улюбленому місту, своїм батькам-енергетикам наші дитячі творчі колективи – пісні, танці, музику та гарний настрій. А харківська кавер-група стала приємним музичним сюрпризом.

Зі святом вас енергетики! Зичимо великого людського щастя, добра і достатку Вам і вашим родинам!