Сергій Гайдай привітав з Днем Гідності та Свободи

2019-11-21
Сергій Гайдай привітав з Днем Гідності та Свободи
 

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня Гідності та Свободи.

У вітальному слові очільник Луганщини розповів про власний досвід участі у буремних подіях осені 2013 року – зими 2014 року. Проживаючи у Києві, він приносив протестувальникам теплі речі, медикаменти та їжу. Потім Сергій Гайдай закликав присутніх вшанувати пам'ять загиблих під час подій на Майдані хвилиною мовчання.

«На початку 90-х Україна здобула незалежність без жодного пострілу. Сучасники не оцінили цього і тепер щодня постріли лунають на сході країни. Відвідуючи передові позиції наших бійців, я щоразу дякую нашим військовослужбовцям за захист держави. Водночас на нас із вами покладена величезна відповідальність у побудові вільної та незалежної України», – наголосив Сергій Гайдай.

Для гостей цієї урочистої події виступив струнний оркестр Луганської обласної філармонії.

На урочистості з нагоди Дня Гідності та Свободи завітали керівники міських рад та райдержадміністрацій, представники правоохоронних органів, військових формувань.