Розшукуються добрі вчинки!

2014-03-13

Розшукуються добрі вчинки!

 

Доброго дня, шановні друзі – мешканці та гості міста!

 

Агенція місцевого розвитку м.Щастя пропонує Вам цікаву ідею та запрошує прийняти участь у акції!

 

«Добро завжди перемагає!»- може у якоїсь мірі банальний, але надзвичайно точний та актуальний вислів!

 Ви нагодували бездомного, врятували тварину, були волонтером, урятували комусь життя, допомогли у вирішенні складної життєвої ситуації, пожертвували чимось заради спасіння іншої людини?!

Можливо, серед Ваших знайомих є люди чи навіть цілі родини, вчинки яких варті поваги та приводу пишатися?!

Ви досягли великих висот у професії, у вас надзвичайні здібності чи таланти, або ж ви просто не можете прожити дня, щоб не зробити гарний вчинок ?!

Тоді наша ініціатива для Вас!

 Ми впевнені, в Вашому житті траплялися події, якими Ви можете та хочете пишатися!Тимпаче, якщо вони можуть стати прикладом для інших - розкажіть про це! Поділіться своїми історіями і ми разом доведемо, що добро робити варто і воно завжди перемагає!

Усі історії з обов’язковою поміткою «Розшукуються добрі вчинки!»разом із заповненою анкетою (яка є у прикріпленому файлі) надсилайте на електронну адресу  АМР М.ЩАСТЯ  lda.of.schastye@gmail.comабо залишайте у вигляді повідомлення на сторінці Агенції  у соціальній мережі Facebookhttps://www.facebook.com/amr.schastye.org. Також можна приносити прямо до офісу Агенції у вівторок та четвер з 13-00 до 16-00 години за адресою: м.Щастя, вул. Донєцкая, 36.

 

Найкращі та найяскравіші історій будуть показані  на телеканалі ТРК «ЕНЕРГІЯ», розміщені на сайті Щастинського виконкому, Агенції, надруковані у газеті.

Контактна особа:       Нецвітайло Вікторія     095-351-85-23

P.S. Якщо Ви бажаєте аби Вашу історію почули, при цьому хочете залишатися "інкогніто", ми із задоволенням висвітлимо Ваш добрий вчинок  як приклад. Також, якщо Ви знаєте про гарні справи незнайомих Вам людей - теж пишіть.

Ми маємо за мету показати усім, що насправді добро у нашому світі є у великій кількості - треба просто його помічати!

 

 

Анкета учасника акції «Розшукуються добрі вчинки!»

/ckfinder/userfiles/files/Анкета добр__ справи.docx