Розпочинається міський конкурс «Краще святкове оформлення підприємств, об’єктів торгівлі до Нового 2018 року та Різдва Христова у м. Щастя»

2017-11-28

Розпочинається міський конкурс «Краще святкове оформлення підприємств, об’єктів торгівлі до Нового 2018 року та Різдва Христова у м. Щастя»

 

З метою залучення організацій, підприємств до створення святкової атмосфери у місті з нагоди новорічних свят, виконавчий комітет Щастинської міської ради оголошує огляд – конкурс на краще святкове оформлення підприємств, об’єктів торгівлі до Нового 2018 року та Різдва Христова у м. Щастя у номінації: «Краще святкове оформлення підприємств, об’єктів торгівлі до Нового 2018 року та Різдва Христова у м. Щастя».

Конкурс триває з 28.11.2017 до 08.12.2017.

Нагородження переможців огляд-конкурсу відбудеться на відкритті Новорічної ялинки.

Для участі в огляд-конкурсі необхідновиконати роботи з комплексного святкового оформлення підприємств, об’єктів торгівлі до Нового 2018 року та Різдва Христова у м. Щастя згідно критеріям:

1. Декоративно – художнє і світлове оздоблення вхідних зон, наявність новорічної атрибутики (встановлення штучних ялинок, оформлення гірляндами дерев, святкова ілюмінація) на прилеглій до підприємства території.

2. Декоративно-художнє і світлове оздоблення інтер’єрів підприємств (торгівельні зали, салони, робочі місця) з новорічної тематики.

3. Технічний стан і зовнішній вигляд підприємства, вивіски, оформлення вітрин, впорядкування прилеглої території.

4. Проведення новорічних акцій, безпрограшних лотерей та культурних програм, зокрема за участі відвідувачів.

 

За більш детальною інформацією звертатися до спеціаліста з благоустрою міста та екології Бондаренко Н.І. (96-01-08)