Результати конкурсного добору на вакантну посаду керівника колективу КЗ «Щастинський міський Палац культури»

2017-11-06

Результати конкурсного добору на вакантну посаду керівника колективу

 КЗ «Щастинський міський Палац культури»

03.11.2017 відбулось о 10.00 у малому залі Палацу культури перше та друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду керівника колективу комунального закладу «Щастинський міський Палац культури».

Засідання проходило згідно норм Закону України  «Про культуру» (із змінами та доповненнями), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VIII (зі змінами і доповненнями) ст..21/2,

На другому засіданні комісія заслухала претендента на посаду керівника колективу, який представив  бачення себе на зазначеній посаді.

Виступила Чорнуха Ірина Леонідівна,яка розповіла про подальшу роботу на зазначеній посаді в  Палаці культури: участь у конкурсах, фестивалях, націленість на ранній розвиток дитини та її культурне дозвілля. При голосуванні  кандидатура була підтримана членами комісії одноголосно та рекомендована директору для затвердження на посаду керівника колективу комунального закладу «Щастинський міський Палац культури».

Комісією було обрано одноголосно:

Чорнуха І.Л. на посаду керівника колективу лялькового театру для дітей.