Результати конкурсного добору на посаду завідувача КЗ «Міська універсальна публічна бібліотека м. Щастя» та директора комунального закладу «Щастинський міський Палац культури»

2017-03-01

Результати конкурсного добору на посаду завідувача КЗ «Міська універсальна публічна бібліотека м. Щастя» та директора комунального закладу «Щастинський міський Палац культури».

01.03.2017 відбулось о 10.00 та 11.00 у малому залі Палацу культури друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду завідувача КЗ «Міська універсальна публічна бібліотека м. Щастя» та директора комунального закладу «Щастинський міський Палац культури».

Засідання проходило згідно норм Закону України  «Про культуру» (із змінами та доповненнями), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VIII (зі змінами і доповненнями), рішення LXХiІ сесії Щастинської міської ради VІ скликання від 21.12.2016 № 72/10 «Про затвердження «Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів культури комунальної власності міста та їх призначення».

На другому засіданні комісія заслуховувала претендентів на керівні посади, які представляли свої проекти розвитку комунальних закладів терміном на 1 та 5 років.

Смольнікова В.О. презентувала дуже вичерпний план розвитку міської публічної бібліотеці. Вона вказала на загальні тенденції розвитку бібліотек в даний момент, у тому числі на застарілий книжковий фонд, відсутність фінансування, зміна читацької аудиторії.  Також, в якості пріоритетних напрямків, було вказано на створення єдиного інформаційного поля міста, що об'єднує міські та навчальні бібліотеки, впровадження передових технологій, залучення інвесторів, комп'ютеризація та проведення поточного ремонту приміщення бібліотеки. Після обговорення, члени комісії одноголосно проголосували за затвердження даної кандидатури на посаду завідувача КЗ «Міська універсальна публічна бібліотека м. Щастя».

Об 11:00 годин розпочалось засідання по заслуховуванню проектів щодо комунального закладу «Щастинський міський Палац культури».

Виступали Серебряков А.С. та його колега Єрохіна М.В. Вони представили гідні програми розвитку Палацу культури, в котрих мали місце: участь у конкурсах, фестивалях, розвиток клубних гуртків, націленість на ранній розвиток дитини та культурне дозвілля молоді. При голосуванні кандидатура Єрохіної М.В. була підтримана членами комісії одноголосно та рекомендована для затвердження на посаду директора комунального закладу «Щастинський міський Палац культури».

Усім новообраним керівникам комунальних закладів культури бажаємо успіху!

Посилання на відео трансляцію: 

 

Бібліотека
https://www.youtube.com/watch?v=C0n5-rInFbo&t=718s
ПК
https://www.youtube.com/watch?v=LZ3GYzylRsQ