Проєкт ПРООН "Облаштування двох "зелених кімнат" у ВП №1 м. Щастя на стадії завершення

2019-12-12

До стадії завершення підійшов проект «Облаштування двох «зелених кімнат» у відділенні поліції № 1 Новоайдарського ВП ГУНП в Луганській області м. Щастя». В цьому упевнилися експерти ПРООН Олексій Скворцов та Олена Панасенко, які 12 грудня завітали до міста Щастя. Їх цікавив стан впровадження проектів, які реалізовуються в рамках напрямку «Безпека громади та соціальна згуртованість» Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Один із об’єктів – відділення поліції №1 міста Щастя. Нагадаємо, що там ремонтуються та облаштовуються дві кімнати, на базі яких буде впроваджуватися  методика «зеленої кімнати». Що означає дружній та сучасний простір для надання передового рівня послуг поліції, а також формування у населення, особливо дітей, довіри до поліції.

Наразі ремонт закінчено у повному об’ємі , похмурі службові кімнати зараз виглядають світлими та сучасними, влітку там буде комфортна температура завдяки встановленому кондиціонеру. Меблі та обладнання також будуть відповідні.

Спеціалісти ПРООН схвалили проведені ремонтні роботи та стан реалізації проекту. Зосталося зовсім трошки – провести тендер на закупівлю меблів та обладнання та придбане встановити.