Прийом голови Новоайдарської райдержадміністрації Луганської області СЕРГІЄНКО ВІКТОРА ВАЛЕНТИНОВИЧА

2017-03-06

Прийом голови Новоайдарської райдержадміністрації Луганської області СЕРГІЄНКО ВІКТОРА ВАЛЕНТИНОВИЧА.

В п’ятницю, 3 березня, відбувся виїзний прийом громадян м.Щастя у приміщенні  виконавчого комітету Щастинської міської ради. Вів прийом  голова Новоайдарської райдержадміністрації Луганської області СЕРГІЄНКО ВІКТОР ВАЛЕНТИНОВИЧ.

На прийом прийшли співробітники дошкільних учбових закладів та бібліотек міста. Саме головне, раді чого зібрались присутні -  питання фінансування закладів та невиплата зарплатні. Свою стурбованість недофінансуванням бюджетної сфери виказав також заступник міського голови В.П.Тюрін. Прозвучали  конкретні суми НДФЛ, перечисленні Луганською ТЕС Новоайдару, а саме, більш ніж 20 млн. грн.  Присутні на зустрічі депутати запросили інформацію щодо субвенцій та фінансування міста. В коло питань, обговорених 03.03.2017, також увійшли тема ремонту доріг  та культура  спілкування на блокпостах.

Сергієнко В.В. назначив наступну зустріч на шосте березня та завірив зібрання, що бюджетна сфера та розвиток молоді – є пріоритетними напрямками. Також у цей день голова райдержадміністрації бесідував з окремими громадянами по приватним питанням. Усі запитання, завірив он, будуть вирішені.

Питання фінансування та виплати заробітної плати в черговий раз пролунали сьогодні, шостого березня, під час робочої поїздки Сергієнко В.В. Разом з ним вели розмову з працівниками бюджетної сфери фінансисти Новоайдару.  Начальник фінансового управління РДА Пєрова В.И. обговорювала окремі проблеми з дошкільними закладами, а саме, оплата комунальних послуг, приведення штатного розпису у відповідність фактичним одиницям, заміна застарілого обладнання та інше. Валентина Іванівно запросила працівників культури та спорту зібратися іншим разом, щоб  аргументовано підійти до вирішення наболілих питань, а на це потрібен час та додатковий перегляд ряду документів, зазначила Пєрова.

Голова Новоайдарської райдержадміністрації підвів підсумки двох зустрічей, вказавши на необхідність проведення робочих поїздок в подібному форматі і безпосередньо на свою зацікавленість у вирішенні усіх нагальних проблем міста Щастя.