Поліція повідомляє: мешканця Щастя затримано за підозрою у реалізації наркотичних засобів

2019-05-06

Відділення поліції № 1 м. Щастя повідомляє, що 03.05.2019 року слідчим суддею Новоайдарськогорайонного суду, мешканцю Новоайдарського району, м. Щастя гр. «К» було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, терміном на 60 діб та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Згідно із законом на зловмисника очікує до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. 

За оперативним впроводженням начальником СКП ВП№1 Новоайдарського ВП майором поліції Куксенко С.С., співробітниками СКП ВП№1 Новоайдарського ВП та слідчим СВ Новоайдарського ВП в Луганській області за оперативним контролем Сєверодонецької місцевої прокуратури, було встановлено та задокументовано в рамках кримінальних проваджень, при проведенні негласних слідчих розшукових дій факти збуту гр. «К» мешканцям Новоайдарського району, наркотичного засобу «Канабіс» на території м.Щастя.

Даний громадянин «К» на протязі тривалого часузаймався реалізацією зазначеного наркотичного засобу, своїми діями вчиняв кримінальне правопорушення та завдавав значної шкоди здоров’ю громадянам м. Щастя .

У ході проведених комплексу оперативно-технічних та негласних слідчо-розшукових заходів працівниками сектору кримінальної поліції Відділення поліції №1 м. Щастя, а також слідчим СВ Новоайдарського ВП, з метою відшукання речових доказів та встановлення усіх обставин за фактом збуту наркотичних засобів, за місцем мешкання гр. «К» було вилучено речові докази злочинної діяльності та встановлено свідчення громадян щодо причетності до злочинної діяльності гр. «К». 

Керівництво ВП № 1 м. Щастя звертається до мешканців м. Щастя, бути небайдужими у боротьбі зі злочинністю у нашому місті та приймати активну участь разом з працівниками поліції та профілактиці правопорушень.

При наявності інформації щодо вчинення будь якого правопорушення просимо небайдужих негайно повідомляти за т. 099-008-65-93 для швидкого реагування працівників поліції ВП № 1 м. Щастя.