Подарунки до Дня Святого Миколая

2018-12-19

До Дня Святого Миколая діти міста Щастя отримали самі різні подарунки, а насамперед – справжнє свято. Міський Будинок культури два дні гостинно приймає маленьких щастинців. У понеділок до свята залучилися діточки з багатодітних та малозабезпечених сімей.

А вчора, напередодні довгоочікуваного дня, Центр психосоціальної адаптації м.Щастя запросив разом відсвяткувати Святого Миколая малечу зі своїми батьками – сім’ї, котрі користувалися послугами психологів та соціальних робітників Центру. Майстер-класи були на будь-який смак – розпис смачних та духмяних пряників, чудові новорічні вироби та новорічна фотозона із справжнім майстром. Ігри, аніматори, виступ дитячого колективу ЦПСА «Зернятко», та яскраве шоу мильних бульбашок.

 

Приймали у себе не тільки Святого Миколая, але й друзів Щастинські школи та санаторна школа-інтернат. Учні отримали солодкі подарунки від ЗСУ в рамках доброчинної акції «Солодощі від Командувача - дітям Донбасу».

Традиційно до Щастинській санаторній школи-інтернату приїжджають представники Національній поліції області, району та міста, прикордонники та співробітники ювенальній поліції. Кожного разу школярі чекають гостей, великі пакунки з подарунками, а саме головне – це справжня увага до дітей. Котрі віддячують яскравим талановитим концертом. Фінальна пісня була зустрінута бурними оплесками усього залу.