Пишемо Диктант Єдності - запрошуємо до Безкоштовних курсів української мови Центру психосоціального супроводу

2019-11-07

Безкоштовні курси української мови Центру психосоціального супроводу запрошують написати диктант Єдності!

 Приходьте 8 листопада об 11:00 у ЦПСС м. Щастя– візьміть участь у щорічній акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності», що присвячена Дню української писемності та мови.

Не вмієте писати диктанти? Є сором або сумніви? Відкидайте їх! Головне наповнення – це ідея об’єднання. Та пам’ятайте, що не робить помилки тільки той, хто нічого не робить!

А для тих, хто хоче вже наступного року написати диктант без вагань у Листопаді відкриваємо групу Безкоштовні курси української мови (БКУМ). Набір ще триває, встигніть долучитися! Рекомендуємо курс:

  • Якщо ви хочете поліпшити свою українську,
  • Якщо вам не вистачає середовища для спілкування,
  • Якщо вам потрібна українська мова для роботи або для будь-яких інших цілей,
  • Якщо ви готові плідно попрацювати та добряче прокачати свої уміння та навички,
  • Якщо ви хочете говорити «соковитою» українською мовою.

 

Головне завдання навального курсу – збагачення словникового запасу мовців для вільного висловлення думок українською. Заняття проходитимуть по-четвергах о 18:00 у Центрі психосоціального супроводу (вул. Центральна 11/6).

Реєструйтесь та приходьте на заняття! Тел.: 066 235 40 33

Заняття заплановані у рамках проекту «Психосоціальна підтримка та супровід постраждалих внаслідок конфлікту в Україні» за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International Мальтійської служби допомоги в Україні, який реалізує ГО «Українська асоціації фахівців з подолання наслідків психотравмуючих подій» (Психологічна кризова служба).