Підприємцям Луганщини презентовано дорожню карту Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України»

2020-09-08
Підприємцям Луганщини презентовано дорожню карту Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України»
 

Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації проведено засідання круглого столу у форматі відео-Zoom-конференції з представниками малого і середнього бізнесу аграрного сектору області щодо впровадження спеціальної ініціативи в рамках Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України»

Мета Проєкту − доступ до нових, розширення діючих та нетрадиційних ринків збуту.

Під час зустрічі фахівцем з мобілізації ринкових відносин USAID Станіславом Казаковим презентовано дорожню карту Проєкту.

Зокрема Проєктом передбачається надання маркетингових та соціологічних послуг, юридичний супровід, SMM (маркетинг у соціальних мережах) й інше.

Інструментами Проєкту також являється грантова програма, будівництво та посередницькі послуги.

Потенційним учасникам Проєкту необхідно відповідати умовам: кооперація та добровільне об’єднання громадян; crosscutting; співфінансування 50/50.

У роботі заходу взяли участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації, представники провідних переробних підприємств регіону та приватний сектор економіки.

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» надасть можливість партнерам отримувати і використовувати передові технології, будувати бізнес і розширювати його на нові ринки, підвищувати свій потенціал.