Ошукане ворогом населення Донбасу має право на порятунок!

2018-05-24

Знищити Україну як державу Російська Федерація мріяла із дня свого народження — розвалу СРСР. Задля цього впродовж 23-х років української незалежності вона старанно вбивала клин між Заходом і Сходом України, шукала “інакшість” між українцями по обидва боки Дніпра і поступово руйнувала державу зсередини.

Проте у 2014-му Україна ступила на шлях до Європи, а запланована велич “русского міра” хитнулася. В цей момент РФ усвідомила: треба діяти.

Після зміни влади у Києві, завчасно запевнивши жителів Донбасу у “ворожості” решти населення України, РФ переконала їх взяти зброю до рук і відстоювати утворення власних “держав”. Донеччанам і луганчанам обіцяли щасливе, сите і мирне життя у незалежних народних республіках. Проте за 5 довгих років бойових дій з'ясувалося: населенням Донбасу просто скористалися.

Тих, хто повірив обіцянкам РФ і подався за східний кордон, — повикидали на вулиці. Тим, хто залишився удома, замість ситого щастя на мирній землі гарантували розвалені сім'ї, зруйновані помешкання, зубожіння, тотальний страх, безвихідь і смерть. Колись мальовничий, працьовитий і перспективний Донбас перетворили на пустку, политу ріками крові. Заводи, які ще кілька років тому працювали на розвиток регіону й країни — роздерибанили і вивезли до РФ. У народу відібрали робочі місця і будь-яку перспективу. Народом просто скористалися задля власної вигоди і втілення давньої мрії РФ.

Сьогодні Донбас — це руїна. Це місце розгулу злочинності і поки живий сировинний придаток РФ. І попри все, тут досі живуть українці, чиє майбутнє має бути врятоване. Так, свого часу вони помилилися: вони повірили солодким обіцянкам ворога і спробували влаштувати “краще життя”, узявши зброю до рук.

Але на тому їхній шлях не завершився. Вони і сьогодні мають можливість виправити свої помилки і продовжити мирне, щасливе життя у суверенній країні, скориставшись програмою СБУ “На тебе чекають вдома”. Її суть полягає у тому, що мешканці Донбасу, які не вчинили тяжких злочинів, можуть безперешкодно повернутися до України і врятувати своє майбутнє, не будучи покараними жодним чином. Люди, які, повіривши солодким обіцянкам ворога, зробили кілька кроків неправильним шляхом, не можуть і не будуть розплачуватись за злочини російських терористів. Ошукане населення Донбасу має право на порятунок свого майбутнього. Воно зобов'язане це зробити — заради себе.

Для того, щоб взяти участь у програмі “На тебе чекають вдома”, пишіть на електронну адресу doroga.mira.sbu@gmail.comабо ж на сторінку в Facebook [club121851634|@dorogamira] або ж телефонуйте за номерами гарячої лінії: 073-042-06-02, 050-831-26-22 (WhatsApp, Skype).