Оперативне зведення від Відділення поліції № 1 м. Щастя

2019-11-06
В місті Щастя у період з 04.10.2019 по 29.10.2019 року відбулися три крадіжки. Невідома особа поцупила велосипеди з під’їздів будинків за адресою: м. Щастя,квартал Енергетиків та вул. Республіканська.

Працівниками сектору кримінальної поліції Відділення поліції № 1   м. Щастя Новоайдарського відділу поліції ГУНП в Луганській області проведено комплекс оперативно-розшукових заходів та слідчих дій щодо розкриття вчинених кримінальних правопорушень.

Унаслідок оперативно-пошукових дій у вчинені зазначених злочинів викрито та затримано громадянина К. мешканця с. Райгородка Новоайдарського району Луганської області. Отримано зізнання у вчинені кримінальних правопорушень та вилучені речові докази.

         Зараз вирішується питання про внесення до єдиного реєстру досудових розслідувань

 

Дорожньо-транспортна пригода

         05.11.2019  о 8 год 20 хв. до чергової частини  Відділення поліції № 1   м. Щастя Новоайдарського відділу поліції ГУНП в Луганській області від мешканцям. Щастя громадянина Б.надійшлоповідомлення про                       дрожньо-транспортну пригоду,яка сталасябіля ТЕС м. Щастя. Оперативники виїхали на місце події.

          Встановлено, що водій (громадянин К.) під час керування транспортним засобом іноземного виробництва за маршрутом вул. Гагаріна – прохідна № 1 ВП «Луганська ТЕС» ТОВ «ДТЕК СХІДЕНЕРГО» не впорався з керуванням автомобілю під час обгону іншого транспортного засобу. Що призвело до  зіткнення з бетонною спорудою  зазначеної автодороги. Внаслідок ДТП пасажир громадянин М. отримав травми середньої тяжкості. Травмованого доставлено до Щастинської міської лікарні.

           Зібрані матеріали направлено до слідчого підрозділу Новоайдарського відділу поліції для проведення слідчих дій та прийняття рішення згідно чинного законодавства

Начальник ВП №1

Новоайдарського ВП ГУНП в Луганській області

полковник поліції                                                                          В.П. Дубчак