Олександр Дунець:"Необхідно впроваджувати програму розвитку, а не проїдання"

2020-11-24
Олександр Дунець:"Необхідно впроваджувати програму розвитку, а не проїдання"

Керівник військово-цивільної адміністрації міста Щастя Олександр Дунець під час робочої зустрічі відповів на запитання мешканців міста, обговорив нагальні проблеми та ознайомив зі своїм особистим баченням перспектив розвитку міста Щастя. Насамперед, це програма розвитку, а не проїдання. Тож потрібне оновлення міських програмних документів, таких як, генеральний план міста, стратегічна та соціально-економічна програма, топографічний план місцевості та інші.

До розмови також долучилися керівник КП «Жилбудсервіс» Олексій Шевцов та лікарі первинної та вторинної ланки медицини Інна Васютіна та Світлана Шека. Вони підняли гостре для міста питання повернення первинної ланки, сімейні лікарі, з Новоайдару до Щастя. Це вирішило би багато проблем як для медичної сфери, так і для усіх верств населення.

Не оминули при обговоренні також і комунальну галузь. Тротуари в занепаді, козирки над під’їздами, аварійний застарілий житловий фонд із такими ж старими комунікаціями, видалення старих дерев, та насадження нових, благоустрій, та, у подальшому створення привабливого обліку міста Щастя.

На останок, дійшли до згоди щодо необхідності  побудови конструктивного та продуктивного діалогу між усіма ланками нашої громади, чи то медична, соціальна, владна, чи житлова галузь. У сучасному IT світі безліч можливостей до різних форм громадянської участі та, будемо пам’ятати, що у місті мешкають люди похилого віку, з якими іноді потрібно  просто  особисто поспілкуватися чи нагадати важливі речі у звичайній для них формі.

Тож особистий прийом мешканців міста, дошки оголошень, онлайн ресурси та інші форми, які ми, мешканці Щастинської громади, запропонуємо до впровадження прямого конструктивного діалогу доречні.