Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури

2018-08-14

ОГОЛОШЕННЯ
про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури комунального закладу «Щастинський міський Палац культури»

КЗ «Щастинський міський Палац культури» оголошує конкурс на заміщення вакантних посад керівника колективу та звукорежисера комунального закладу «Щастинський міський Палац культури» (місце знаходження: 91480, Луганська область, Новоайдарський район, м. Щастя, пл. Миру, 10) (2 ставки)

Загальні вимоги до кандидатів: відповідна освіта, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.
 

Особи, які беруть участь в конкурсі, упродовж 30 днів з дня оголошення конкурсу подають такі документи:
- особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;
- копію документа, що посвідчує особу;
- копію трудової книжки(за наявністю);
- копію документа про освіту за відповідною спеціальністю;
- творче резюме.
Зазначені документи приймаються за адресою КЗ «Щастинський міський Палац культури» у встановлений Законом строк. Перелік документів є вичерпним. Особи можуть надавати інші документи, які, на їх думку, підтверджують професійні чи моральні якості. Особи, які подають документи, відповідають за достовірність поданої інформації.

Дата початку приймання документів: 14 серпня 2018 року

Тривалість конкурсу – 30 календарних днів з дати, на яку призначено засідання конкурсної комісії.
Документи приймаються за адресою: 91480, Луганська обл., Новоайдарський район, м. Щастя, пл. Миру, 10
Довідки за телефоном: (0642) 96-20-09.