Новий спортивний майданчик збудовано в дитячому садку в рамках конкурсу "Громада своїми руками"

2019-09-23

Ще один проект в рамках конкурсу «Громада своїми руками» - 2019 було відкрито. 19 вересня в дитячому садочку «Івушка»  діти та вихователі провели свято на  новому спортивному майданчику із сучасним штучним покриттям. Як розповіла директорка садочку Алла Бахметьєва, подібного по якості покриття та величині майданчика в Луганській області немає.

Відбулося справжнє свято, із музикою, флеш-мобом вихователів та спортивними естафетами. Відтепер діти можуть займатися зарядкою, спортивними вправами чи футболом в будь-яку погоду, там буде безпечно та приємно знаходитись. Назва проекту  «Здорові діти - наше щасливе майбутнє» і це майбутнє, у вигляді якісного зеленого покриття майданчику,  вправно готували батьки та вихователі понад місяць.

 На урочистому відкритті проекту були присутні представники ВЦА та ЛуТЕС ТОВ «ДТЕК». Вони нагадали, що цей новий майданчик один із низки великих та маленьких проектів конкурсу, який зроблено за фінансової підтримки ДТЕК та виразили щиру вдячність батькам, співробітникам садочку «Івушка» та Агенції місцевого розвитку м. Щастя за сумісну роботу задля розбудови нашої громади.