Міжнародний жіночий день: вітання жінок-керівників

2017-03-09

У Міжнародний жіночий день заступник міського голови м. Щастє Тюрін Володимир Петрович привітав жінок-керівників, жінок-депутатів, жінок-членів виконавчого комітету і жінок-почесних громадян міста. Таких жіночок у нашому місті 21 - красивих, розумних, енергійних, що володіють всіма якостями сучасного керівника.

 Навряд чи потрібно говорити, що до діловій жінці, яка вирішує ключові питання в різних сферах нашого життя, пред'являються вимоги нарівні з чоловіками, без послаблення. Та напрочуд, вони виконують свої обов’язки відчайдушно, вкладаючи усю душу в улюблене діло.

7 березня в атмосфері душевного тепла і щирості, у малому залі місцевого Палацу культури, наші жінки слухали слова привітань на свою адресу і пісні у виконанні прекрасного виконавця Ігоря Пряхіна. Музика та проникливе виконання пісень, квіти – все це створило неповторну ауру свята.

Не обійшлось свято і без офіційних відзнак. Керівництво виконавчого комітету за особливі заслуги перед містом та  з нагоди Міжнародного жіночого дня нагородило Почесною грамотою Щастинського виконавчого комітету: Щеголькову Антоніну Анатоліївну, Шухардіну Тетяну Юріївну, Абалакову Тамару Василівну та Бондарчук Ларису Андріївну.

Побажаємо усім жінкам, що кожен день з честю вирішують важкі завдання з налагодження сьогодення, - натхнення, мудрості та щастя!