Міжнародний Комітет Червоного Хреста запрошує жителів міста Щастя зарєєструватися і пройти відбір для участі у Програмі грошової допомоги.

2016-04-29

Міжнародний Комітет Червоного Хреста запрошує жителів міста Щастя зарєєструватися і пройти відбір для участі у Програмі грошової допомоги. Програма направлена на надання підтримки тим сім’ям, які внаслідок конфлікту втратили роботу та / або можливість гарантовано заробляти гроші.  

Хто може стати стати учасником Програми:

  Місцеві жителі м. Щастя працездатного віку(від 18 років та старші, які не отримують пенсій), які втратили роботу або джерело прибутку внаслідок конфлікту (не раніше квітня 2014) і є безробітними на даний момент.

  Переміщені особи працездатного віку (від 18 років та старші, які не отримують пенсій), зареєстровані та фактично проживають у м. Щастя, які втратили роботу або джерело прибутку внаслідок конфлікту (не раніше квітня 2014) і є безробітними на даний момент.

  Місцеві жителі м. Щастя незалежно від зайнятості, чиї будинки зазнали серйозних пошкоджень внаслідок конфлікту (серйозні пошкодження стін, даху) та рівень доходу яких нижче 1399 грн. на особу.

Документальне підтвердження обов’язкове. Необхідно мати оригінали документів всіх членів сім’ї, а також інших осіб, які фактично проживають із ними разом:

паспорт

  ідентифікаційний код

  довідка переміщеної особи

  свідоцтво про народження дитини

  трудова книжка чи довідка про реєстрацію в центрі зайнятості (запис про втрату роботи не раніше квітня 2014)

  довідка про доходи з Податкової інспекції або довідка по формі ОК-5 з Пенсійного фонду з початку 2014

  акт про серйозні пошкодження будинка (стіни, дах)

  інші документи, які підтверджують статус безробітного / втрату доходу з квітня 2014

Реєстрація відбудеться 18, 19 та 20  травня з 10:00 до 16:00у приміщенні Будинку Культури за адресою: м. Щастя, пл. Миру 9. Для отримання додаткової інформації звертайтеся за телефоном безкоштовної гарячої лінії МКЧХ з понеділка по п’ятницю з 09-00 до 13-00:

0 800 300 125