Міські новини

2018-04-16

Весна в місті пробуджує до життя не тільки рослини, адже абрикоси вже зацвіли на вихідних, а також і місцеві активності. В Щасті на минулих вихідних молодь MistoShchastya давала невеличку аматорську виставу – театр тіней.

 

Показ хвилин на п’ять , після якого підлітки пояснювали глядачам ази театрального мистецтва театру тіней. Наші старшокласники хоч і самі ще діти, але налаштовані на важливу розмову з навколишнім світом. Метод проб і помилок їх не лякає. Попереду вже нові плани.
Центр психосоціальної адаптації м.Щастя також активно працювало 14 и 15 квітня.

Кожну суботу о 17 годин у Центрі вивчають розмовну англійську мову. А в неділю, як правило, в Центрі робить виховний блок «Няня на годину», де батьки навчаються слухати своїх діточок, опановувати свої емоції, направляючи їх на конструктивний діалог. Багато невеличких заходів та майстер-класів відбулося для мешканців нашого міста. Ще багато людей не знають про нові можливості, які стають можливими в центрах громадської активності.
14 квітня вже вдруге за рік стартував легкоатлетичний пробіг. Біля 90 любителів бігу та здорового способу життя о 13 годині здолали 1000 метрів вулицями міста.

Дистанція нескладна, тому для тих, хто має за звичку здоровий спосіб життя, вона показалася не складною. Головне, що до фінішу прийшли усі – спортсмени, діти, молодь, пенсіонери. Щастинська міська організація політична партія "Сила Людей" – організатор заходу, змогла долучити до забігу не тільки щастинців, а також і представників смт. Петропавлівка. Віталій Пріліпа, голова партії, має наміри кожен квартал залучати мешканців Щастя та прилеглих населених пунктів до проведення легкоатлетичного пробігу. На його думку «Залучатися до що заняття фізичною культурою і спортом – це легко, весело, здорово, а головне – корисно».