Луганщина разом з усією країною скорботно схиляє голову у пам’ять невинних жертв трагедії у Одесі

2019-12-08

Президент Володимир Зеленський оголосив в Україні 8 грудня день жалоби за загиблими внаслідок пожежі в Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу.

Голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай висловив співчуття та підтримку родинам загиблих та постраждалих: «Луганщина разом з усією країною скорботно схиляє голову у пам’ять невинних жертв трагедії у Одесі.

Ми відчуваємо біль кожного, у кого ця жахлива пожежа відібрала рідних і близьких та поділяємо гіркоту понесених втрат.

У цей час, коли щодня кращі сини України гинуть на передовій, цей біль ще гостріший, ще пронизливіший, адже немає нічого ціннішого за людське життя.

Немає нічого більш відповідального, ніж рятувати людей, захищати їх від розбурханої стихії, інколи ціною власного життя.

У ці тяжкі години жалю від імені усіх жителів Луганської області та себе особисто висловлюю співчуття та підтримку родинам загиблих та постраждалих.

Ми не залишимо вас сам на сам із вашим горем, і готові підставити своє плече усім, хто потребує допомоги»

Згідно з указом приспущені державні прапори на будинку військово-цивільної адміністрації міста Щастя, державних підприємств, установ і організацій, скасовано розважально-концертні заходи.