КП "ЩТЕК" заплановано встановлення загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії

2019-07-19
КП "ЩТЕК" заплановано встановлення загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії

 

     В рамках програми соціального партнерства з м. Щастя ТОВ "ДТЕК" профінансувало придбання обладнання та матеріалів для здійснення встановлення КП "ЩТЕК" загальнобудинкових приладів обліку теплової енергії у всіх багатоквартирних будинках, в яких прилади обліку відсутні.

     Дані заходи передбачають встановлення ультразвукових теплових лічильників в підвальних приміщеннях житлових будинків (або в металевому ящику біля будинку), що надасть змогу споживачам централізованого опалення м. Щастя сплачувати за послугу з постачання теплової енергії не за нормативним методом, а за фактично спожиту.  Встановлення вузлів обліку теплової енергії буде стимулювати споживачів до енергозбереження, і надасть можливість виявляти не правомірний злив теплоносія в квартирах. Підприємству це дозволить здійснювати достовірний облік корисного відпуску теплової енергії відпущеної населенню, наднормативних витоків теплоносія з внутрішніх систем опалення.

     Станом на 17.07.2019 здійснено поставку частини комплектуючих та матеріалів, КП "ЩТЕК" безпосередньо на території підприємства розпочало здійснювати зборку вузлів обліку з окремих елементів, після чого монтаж готових вузлів буде здійснюватися в житлових будинках міста.

За інформацією КП "ЩТЕК"