Командування Об'єднаних сил аналізує підсумки діяльності проведення операції

2019-04-03
Командування Об'єднаних сил аналізує підсумки діяльності проведення операції
 

Сьогодні, 2 квітня, в Об'єднаному командному пункті під керівництвом Командувача об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва відбулося засідання круглого столу, під час якого детально проаналізовано хід бойової діяльності, підготовки штабів та військових частин, реалізацію гуманітарних проектів, а також виконання всього спектру завдань операції Об’єднаних сил за березень – одинадцятий місяць від початку проведення ООС.

У заході взяли участь виконуючий обов’язки голови Луганської обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Філь, голова Донецької обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Куць, командири оперативно-тактичних угруповань та військових частин, керівники всіх складових сектору безпеки і оборони, що входять до складу Об’єднаних сил.

«Важливо передбачити й подальші дії противника. Ми обговорили всі необхідні заходи для забезпечення нормального, спокійного життя на Донеччині та Луганщині. Ця територія, як була, так і залишиться українською. Ми обов’язково переможемо», – прокоментував засідання Сергій Філь.

Спільною роботою визначені подальші кроки реалізації Закону України «Про особливості державної політики із забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях».

Під час заходу Сергій Філь вручив знак пошани «Захиснику Луганщини» заступнику командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанту Олегу Грунтковському.