II-й тур:Результати першого засідання комісії з конкурсного добору до культурної сфери діяльності

2017-03-13

II-й тур:Результати першого засідання комісії з конкурсного добору до культурної сфери діяльності

Виконавчий комітет Щастинської міської ради повідомляє:

 

Відбулось 13.03.2017 о 10.00 та 11.00 у малому залі Палацу культури перше засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного добору на посаду директора КЗ «Культурно-спортивний центр «Щастя», завідувача комунального закладу «Міська бібліотека для дітей».

Засідання проходило згідно норм Закону України  «Про культуру» (із змінами та доповненнями), «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури» від 28.01.2016 № 955-VIII (зі змінами і доповненнями), рішення LXХiІ сесії Щастинської міської ради VІ скликання від 21.12.2016 № 72/10 «Про затвердження «Положення про порядок проведення конкурсу на заміщення вакантних посад керівників комунальних закладів культури комунальної власності міста та їх призначення».

Члени комісії, ознайомившись з документами заявників, розпочали обговорення понад кваліфікаційних вимог щодо претендентів на вищевказані  посади, їх ділові якості. Виникла жвава дискусія та саме важливе сказав депутат Щастинської міської ради Ткаченко С.В. , вказавши на потребу розглядувати питання посади керівника КЗ «Культурно-спортивний центр «Щастя» більш ширше, спрямовуючи свої дії на потреби майбутньої громади. В якої, безумовне, спорт повинен поширюватися та стрімко розвиватися. Виходячи з цього, виникає потреба в кваліфікаційних кадрах в сфері спорту.

           Комісія керуючись вищеназваними законами, після обговорення та голосування, прийняла рішення:

1.      Допустити  до другого засідання на посаду директора КЗ «Культурно-спортивний центр «Щастя»:Серебрякова А.С., Закору В.В.;

2. Допустити  до другого засідання на посаду завідувача комунального закладу «Міська бібліотека для дітей»: Нескребу О.П.

 

Посилання на відео трансляцію: 

https://www.youtube.com/watch?v=hgQOn4Q_4aI
https://www.youtube.com/watch?v=nb4ZoUFOETs