"Громада своїми руками" відкриває Центр розвитку творчості

2019-10-16

Сьогодні, 16 жовтня, діти, вихователі та батьки ясла-сад «Зірочка» святкували відкриття «Центру розвитку творчості». 

«Для маленької дитини після батьківської любові та турботи найважливішим є розвиток» - наголосила в.о.керівника ВЦА Світлана Клімкова. Очільник міста привітала усіх присутніх з цією важливою подією та додала: «Стандарти освіти, за якими навчалися діти раніше, вже давно змінилися».

Так, змінюється все: і критерії оцінювання, і методи подання матеріалу, і програма підготовки, та й самі діти. Основний акцент у дошкільній освіті робиться на ігрову діяльність, а також на особистісний розвиток дітей.

Звичайно, коли дитина ходить у дитячий садок, цей процес проходить набагато простіше - в колі друзів, та ще й в ігровій формі адаптуватися в суспільстві і оволодіти знаннями набагато легше. Тому батьки, діти яких відвідують ясла-сад «Зірочка» взяли участь у конкурсі ДТЕК «Громада своїми руками» та написали проект «Центр розвитку творчості».

На погляд Ользі Скрипкіной, менеджера Луганської ТЕС та водночас мати чудової маленької дівчинки, центр, який зовні виглядає як Ейфелева вежа, дозволить особистому гармонійному розвитку малечі. На креативному майданчику дошкільняти поряд з інтелектуальним проявлять в творчості свою особистість, почуття і емоції, а вихователі будуть завжди поряд щоб допомогти та навчити.