"Громада своїми руками" у школі №2

2019-10-25

Місто поступово змінюється - яскраві ігрові майданчики у дворах багатоповерхівок Щастя, спортивні тренажери та сучасні універсальні ігрові майданчики. А в цьому році "Громада своїми руками" (проект соціально-відповідального спрямування ДТЕК) зайшла у дитячі садочки та школи, які наповнилися новим обладнанням для творчого, розумового та фізичного розвитку дитини.

На цьому тижні щастинська школа № 2 відкрила три проєкти: "Комп’ютерні генії" та "Смарт рум" – це клас інформатики для молодших школярів, а  "Здорова дитина-здорова країна" – спортивна зала із яскравим сучасним спортивним обладнанням та цікаві уроки фізкультури.

Відкриття цих проєктів стало справжнім святом для школярів, вчителів та батьків. Діти ще раз показали свої таланти, зацікавленість у покращенні шкільного простору для набуття нових можливостей. Роман Таранюк, представник ДТЕК, доцільно сказав дітям, що саме вони творці нової спортивної зали та інтерактивного класу, бо вчителі разом із батьками тільки відтворили дитячі ідеї та потреби.

Вітаємо із реалізацією проектів, вдосконалення неформальної освіти та впровадження стандартів здорового життя серед школярів!