Голова Рівненської обласної держадміністрації О.Муляренко відвідав Щастя

2016-10-27

Голова Рівненської обласної держадміністрації О.Муляренко відвідав Щастя

            25 жовтня голова Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Муляренко відвідав  з робочим візитом Луганську область. У  місті Сєвєродонецьк в урочистій обстановці відбулося підписання Угоди про співпрацю між Луганською обласною державною адміністрацією – обласною військово-цивільною адміністрацією та Рівненською обласною державною адміністрацією. Зустріч була спрямована на об’єднання зусиль для реалізації стратегічних напрямків у сфері оборони, створення умов, необхідних для розвитку співпраці в усіх сферах та галузях розвитку двох областей, обмін досвідом у різних галузях соціально-економічного та культурного життя.

            Голова Рівненської обласної держадміністрації О. Муляренко, звертаючись до присутніх, зазначив, що усі  численні спільні проекти з Луганською областю будуть закладені у формат дорожньої  карти подальшого партнерства і цей робочий візит відзначиться  конкретними діями, внеском у відродження Луганщини.

           По закінченні протокольної частини, делегація на чолі з головою Рівненської обласної державної адміністрації відвідала прифронтові території. Гості доставили вантаж гуманітарної допомоги в Станицю-Луганську і зустрілися в Щасті з в.о.міського голови О.О. Богинею. У бесіді, що відбулася, Олексій Муляренко розповів про плани співробітництва у вихованні патріотизму, відродження духовності, відбудови суспільства та зазначив, що чув про плідну співпрацю двох міст - Острога і Щастя. В ознаменування цієї дружби голова передав Щастинському виконавчому комітету прапор Рівненської області.

 

Організаційно-інформаційний відділ

виконавчого комітету Щастинської міської ради